Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Mystic seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Mystic seizoen 2 op Netflix? Netflix verraste zijn abonnees door plots acht afleveringen van Mystic toe te voegen aan het aanbod van Netflix. De serie is oorspronkelijk afkomstig van CBBC, maar sinds kort in Nederland te zien via de streamingdienst. Gelukkig weten we nu al dat er nieuwe afleveringen van Mystic onderweg zijn.

Familieserie

Met Mystic heeft Netflix een ware familieserie te pakken. We volgen Issie die na het verlies van haar vader besluit om Londen te verruilen voor Kauri Point. Daar krijgt ze visioenen van een paard en komt ze terecht bij een stal waar nieuwe avonturen op haar staan te wachten.

Wanneer komt Mystic seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Mystic seizoen 2 op Netflix? Goed nieuws voor wie verslaafd is geraakt aan Mystic. De serie keert binnenkort namelijk terug voor nieuwe afleveringen. In het tweede deel van Mystic komen we erachter wie de mysterieuze gemaskerde arbeiders zijn die gespot weden door de drone en wordt bekend wat de paardenruiter deed bij Cross-Country Trials. Vanaf de lente van 2021 worden bij CBBC nieuwe afleveringen uitgezonden van Mystic. Naar verwachting komen die nieuwe afleveringen later ook naar Netflix, maar het is nog niet bekendgemaakt wanneer dat zal gebeuren.

Bij de eerste acht afleveringen was Netflix er razendsnel bij. De laatste aflevering werd op 1 september 2020 uitgezonden bij CBBC en de acht afleveringen verschenen vervolgens eind december op Netflix. Naar verwachting kunnen we dan ook al in de zomer of de herfst aan de slag met de volgende episodes. Waarschijnlijk gaat het om vijf nieuwe afleveringen die eerder niet konden worden opgenomen vanwege de coronapandemie. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Get Even.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Mystic seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?