Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Mytho seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Mytho seizoen 2 op Netflix? Sinds donderdag 28 november 2019 kunnen we op Netflix aan de slag met het eerste seizoen van Mytho. Het eerste seizoen van de Franse serie bestaat uit zes afleveringen die eerder werden uitgezonden bij Arte. Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er ook een tweede seizoen komt.

Mytho

In Mytho draait het om een ondergewaardeerde werkende moeder. Ze loopt rond met een burn-out en heeft ook nog eens het idee dat haar man vreemdgaat. Om te voorkomen dat ze alles kwijtraakt, verzint ze dat ze ernstig ziek is. Langzaam aan komt men er echter achter dat de medische diagnose niet klopt.

Wanneer komt Mytho seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Mytho seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er ook een tweede seizoen komt. Bij Arte.tv kon de reeks tenslotte rekenen op goede kijkcijfers en nu komt de serie ook nog eens naar Netflix. Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan een tweede seizoen.

Het script daarvoor is al bijna klaar en de opnames gaan in januari 2020 van start. Het tweede seizoen lijken we opnieuw rond november op Netflix te mogen verwachten. Arte wil tenslotte snel doorpakken om het publiek voor de reeks niet kwijt te raken.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Mytho seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?