Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Never Have I Ever. Dat betekent echter nog geen reden tot paniek. Zeker in het geval van Netflix Originals moeten we soms langer wachten voordat iets bekend wordt over de toekomst van een serie.

Never Have I Ever

Met Never Have I Ever heeft Netflix een nieuwe tienerserie te pakken. We volgen een Indisch-Amerikaanse tiener die een traumatisch jaar achter de rug heeft. Ze is klaar voor verandering en wil nu echt populair worden, maar dat blijkt moeilijker dan ze gedacht had. Hoofdrollen zijn er voor Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan en Richa Moorjani.

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of we in de toekomst nog een tweede seizoen van Never Have I Ever mogen verwachten. De makers Mindy Kaling en Lang Fisher hebben nog niets laten weten over Never Have I Ever seizoen 2 en ook Netflix laat ons nog even in onzekerheid. Mocht er een vervolg komen, dan wordt dat waarschijnlijk pas in mei of juni bekendgemaakt.

Actrice Maitreyi Ramakrishnan, beter bekend als Devi, heeft vertrouwen in een vervolg. Volgens Ramakrishnan is er nog genoeg verhaal over als het gaat om Devi en van jezelf houden. “Dat is allemaal in handen van Lang Fisher. Ik hoop dat er een tweede seizoen komt. Ik wil graag dat er een tweede seizoen komt om het verhaal voort te zetten. Ik wil graag zien dat Devi zichzelf gaat waarderen en van zichzelf gaat houden, want ik denk dat veel mensen dat missen. Mensen moeten leren dat je eerst van jezelf moet houden.”

Mocht er een tweede seizoen komen, dan lijken we wel even geduld te moeten hebben. Mocht er een tweede seizoen komen, dan moeten we wel even geduld hebben. Mede door de uitbraak van het coronavirus lijkt een tweede seizoen pas in 2021 op Netflix te verschijnen. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Ask 101 of On My Block.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?