Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix? Na het succes van het eerste seizoen, besloot Netflix dat Never Have I Ever een vervolg verdiende. Het tweede seizoen is zo goed ontvangen dat Netflix ervoor gekozen heeft om ook een derde seizoen te bestellen van Never Have I ever. We kunnen alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van seizoen 3.

Tienerserie

Never Have I Ever verscheen in 2020 voor het eerst als nieuwe tienerserie. De serie neemt ons mee naar het leven van een Indisch-Amerikaanse tiener die een traumatisch jaar achter de rug heeft. Devi is toe aan verandering en wil nu echt populair worden. Dat blijkt echter moeilijker dan ze gedacht had. Hoofdrollen zijn er voor Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan en Richa Moorjani.

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix? Never Have I Ever werd door Netflix na de release van seizoen 2 razendsnel vernieuwd voor een derde seizoen. De streamingdienst heeft kort naar de cijfers hoeven kijken om te bepalen dat er ook een derde seizoen mag komen.

Door naar het verleden te kijken, kunnen we ook alvast een voorzichtige schatting doen voor Never Have I Ever seizoen 3. Zo verscheen het eerste seizoen in april 2020 en kwam het tweede seizoen ruim een jaar later op 15 juli 2021. Dat leek iets langer te duren door de pandemie. Een eventueel derde seizoen lijkt eerder te kunnen komen. Voor een derde seizoen houden we dan ook rekening met een release ergens medio 2022. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Ask 101 of On My Block.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?