Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 4 op Netflix? De romantische komedie-dramaserie is al een aantal jaar op rij de zomervulling op de streamingdienst. Ook in de zomer van 2022 was het raak, waarbij het goede nieuws was dat er al een vierde seizoen wordt opgenomen. Maar wanneer Never Have I Ever seizoen 4 te zien zal zijn op Netflix is nog niet gemeld, al valt dit wel goed in te schatten.

Nog één keer Never Have I Ever

In Never Have I Ever gaat het allemaal om Devi. De Indische tiener was een grijze muis, maar wilde juist haar leven een beetje pit geven. Jongens leren kennen en er wat van maken. In de loop van de seizoenen begint dat steeds beter te werken.. zelfs té! Vroeger haatte ze samen met andere meisjes die populaire meiden… Nu wordt ze om diezelfde reden zelf gehaat. Want ze zit ook nog eens in een moeilijke driehoeksverhouding.

Driehoeksverhouding Devi, Paxton en Ben

In Never Have I Ever seizoen draaide het om de driehoeksverhouding van Devi met Paxton én Ben. Wie moest Devi nou gaan kiezen en hoe gaat ze verder. Het houdt ons in het derde seizoen bezig, maar er komt nog meer. Al voor de release van het derde seizoen werd door Netflix Never Have I Ever seizoen 4 aangekondigd. De opnames daarvoor zijn al gepland.

Never Have I Ever seizoen 3 Netflix
Never Have I Ever seizoen 4

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 4 op Netflix? Maakster Mindy Kaling liet in maart van dit jaar weten dat het derde seizoen was opgenomen en er vervolgens nog één seizoen gemaakt zou worden. Goed nieuws, maar ook slecht nieuws. Want seizoen 4 wordt wel het laatste seizoen. Wanneer Never Have I Ever seizoen 4 te zien zal zijn is niet heel moeilijk in te schatten. Alle seizoenen zijn in de zomer verschenen en de makers mikken daar nu ook op. De zomer van 2023 zal dus het slotstuk van Never Have I Ever seizoen 4 gaan brengen op Netflix.

Veelgestelde vragen over Never Have I Ever seizoen 4

Waar kan je Never Have I Ever seizoen 4 kijken?

Het vierde seizoen van Never Have I Ever is exclusief te bekijken op Netflix. Ook de drie seizoenen daarvoor zijn te bekijken op de streamingdienst.

Hoeveel seizoenen van Never Have I Ever komen op Netflix?

Het einde van Never Have I Ever is in zicht. Na vier seizoenen komt de romantische komedie/drama serie namelijk ten einde.

Hoeveel afleveringen bevat Never Have I Ever seizoen 4?

Alle seizoenen van Never Have I Ever bestonden uit tien afleveringen van een klein halfuur. Officieel is hier nog niets over naar buiten gebracht, maar de verwachting is dat ook seizoen 4 uit tien afleveringen bestaat. Het zou wel kunnen dat er een extra lange finale wordt gemaakt, zodat het verhaal geheel afgerond kan worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?