Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix? De ziekenhuisserie New Amsterdam is al seizoenenlang een groot succes, maar op Netflix is het nog niet mogelijk om alle seizoenen al te bekijken. De grote vraag is dan ook: Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix? Alhoewel het altijd afwachten is tot de streamingdienst daar officiële uitspraken over doet, kunnen we wel alvast een voorzichtige schatting doen.

Ziekenhuisserie

New Amsterdam is de laatste jaren uitgegroeid tot een veelbekeken ziekenhuisserie. Zowel in Amerika als in Nederland zijn mensen gaan houden van Dr. Max Goodwin. Hij speelt tenslotte de hoofdrol in de serie die gebaseerd is op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital. Max doet er alles aan om medisch directeur te worden.

En mocht hem dat lukken, dan heeft hij al grootse plannen klaar liggen. Hij wil een van de oudste ziekenhuizen van Amerika namelijk hervormen door een halt toe te roepen aan bureaucratie. Goodwin komt er echter al snel achter dat dat niet zo makkelijk gaat als gehoopt. Ondertussen doet hije r wel alles aan om de levens van zijn patiënten te redden.

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix?

Nu de eerste drie seizoenen van New Amsterdam te bekijken zijn op Netflix, is het de grote vraag wanneer seizoen 4 wordt toegevoegd aan het aanbod. Het vierde seizoen is in Amerika al even uit en werd daar tussen september 2021 en mei 2022 uitgezonden. Mocht Netflix hetzelfde tempo aanhouden als bij seizoen 3 gebeurde, dan zullen we nog best even geduld moeten hebben tot seizoen 4 op Netflix staat.

Zo gingen de uitzendingen van New Amsterdam seizoen 3 in maart 2021 van start in Amerika en moesten we wachten tot donderdag 1 juni 2023 tot de afleveringen ook naar Netflix kwamen. Het vierde seizoen verwachten we dan ook pas ergens medio 2024 op Netflix. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke titel? Denk eens aan Sygeplejersken en de documentaireseries Lenox Hill en The Surgeon’s Cut.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als New Amsterdam seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?