Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt New Girl seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt New Girl seizoen 7 op Netflix? De Amerikaanse sitcom, waarvan de eerste aflevering alweer zes en een half jaar geleden werd uitgezonden, is inmiddels aan zijn zevende seizoen bezig. Nu is het de vraag wanneer we Jess in het zevende seizoen van New Girl op Netflix kunnen verwachten.

New Girl

In New Girl word je meegenomen in het leven van Jess. Nadat ze erachter kwam dat ze werd bedrogen door haar vriend, besluit ze op zoek te gaan naar een nieuwe woning. In haar zoektocht stuit ze op een appartement, waarin drie leuke vrijgezelle mannen wonen.

De mannen bieden haar maar al te graag een kamer aan, want welke man wil er nu niet een huisgenoot die bevriend is met modellen? Nick, Winston en Schmidt doen er alles aan om Jess weer op te vrolijken, wat lijdt tot een innige vriendschap.

Wanneer verschijnt New Girl seizoen 7 op Netflix?

Verwacht wordt dat seizoen 7 van New Girl in de zomer van 2019 op Netflix zal verschijnen. Waarschijnlijk zal dit eind juni/begin juli zijn. Dit omdat seizoen 5 op 30 juni 2017 door Netflix aan het aanbod is toegevoegd en seizoen 6 een jaar later – 1 juni 2018 – via de streamingdienst te bekijken is.

In Amerika is inmiddels de laatste aflevering van seizoen 7 uitgezonden. Hiermee is ook direct een einde gekomen aan de avonturen van Jess en haar huisgenoten. Dit was namelijk het laatste seizoen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als New Girl seizoen 7 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?