Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt No Te Puedes Esconder seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt No Te Puedes Esconder seizoen 2 op Netflix? You Cannot Hide is misschien wel de nieuwste Spaanstalige hitserie. De reeks was eerder al te zien bij Telemundo en is sinds januari ook te bekijken op Netflix. Of er ook een tweede seizoen komt, is nog niet bekend.

You Cannot Hide

No Te Puedes Esconder, ook wel bekend onder de Engelse naam You Cannot Hide, scoort op IMDb al een knappe 8,0. In deze thrillerserie volgen we de verhaallijnen van verschillende personages. Met onder meer een verpleegster die op de vlucht slaat om haar leven weer op de rit te krijgen nadat ze gevlucht is om het drugsverleden van haar man uit te wissen. Ook Madrid blijkt echter niet veilig. Daarnaast volgen we een voormalig politieagent die een hit-man is geworden, een politicus met een verboden relatie en een fotograaf met een obsessie voor de dood.

Wanneer komt No Te Puedes Esconder seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt No Te Puedes Esconder seizoen 2 op Netflix? De Spaanstalige serie is afkomstig van Telemundo. Het netwerk heeft helaas nog niet naar buiten gebracht of het ook een tweede seizoen van de reeks bestelt. Gezien de wereldwijde uitzendrechten van het eerste seizoen nu echter in handen zijn van Netflix, is het niet ondenkbaar dat er alsnog een tweede seizoen wordt besteld. Een eventueel tweede seizoen hoeven we niet eerder dan in 2021 op Netflix te verwachten. Wil je in de tussentijd andere toffe Spaanse series kijken? We hebben de beste Spaanse series op een rij gezet.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als No Te Puedes Esconder seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?