Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt O Sabor das Margaridas seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt O Sabor das Margaridas seizoen 3 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of de Spaanse serie nog terugkeert voor een vervolg. Het tweede seizoen van de reeks werd al een tijdje geleden uitgezonden in Spanje en is sinds november te bekijken op Netflix. Of het daarbij blijft, is nog even onduidelijk.

Spaanse serie

In de miniserie O Sabor das Margaridas draait het om de verdwijning van Martha. Haar kleren worden teruggevonden, maar van het meisje is geen spoor te bekennen. Het brengt Rosa Vergas terug naar een trauma uit haar eigen verleden. Ze legt de link dan ook al snel met andere zaken. Als er ondertussen meer moorden plaatsvinden, komt Rosa voor een bijna onmogelijke klus te staan.

Wanneer komt O Sabor das Margaridas seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt O Sabor das Margaridas seizoen 3 op Netflix? Over de toekomst van O Sabor das Margaridas is nog niets bekend. De serie is oorspronkelijk te bekijken bij het Spaanse Televisión de Galicia, maar ook buiten Spanje kunnen we de reeks aanschouwen. Netflix heeft namelijk de exclusieve uitzendrechten daarbuiten aangekocht.

Het eerste seizoen van O Sabor das Margaridas werd op 3 oktober 2018 uitgezonden in Spanje en verscheen op 31 maart 2019 op Netflix. Seizoen 2 kende een release in maart 2020 op tv en kwam vervolgens op 18 november naar Netflix. Ondanks dat het eerste seizoen dan ook al een tijdje uit is, is er nog niet gesproken over een derde seizoen.

Of die er gaat komen, is dan ook maar de vraag. Mocht er een derde seizoen komen, dan zullen we rekening moeten houden met een release ergens in 2022 op Netflix. Ondertussen aan de slag met andere Spaanse series? Bekijk ons overzicht met de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als O Sabor das Margaridas seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?