Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Occupied seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Occupied seizoen 3 op Netflix? Netflix voegde op dinsdag 1 september twee seizoenen van de Noors politieke thrillerserie Occupied toe aan het aanbod. In Scandinavië is inmiddels ook al het derde seizoen uitgezonden en de grote vraag is nu wanneer we dat derde seizoen op Netflix mogen verwachten.

Scandinavische serie

In de nabije toekomst is wordt Noorwegen namens de Europese Unie bezet door Rusland. Dat omdat de nieuw gekozen milieuvriendelijke Noorse regering alle belangrijke olie- en gasproductie in de Noordzee heeft stopgezet. Geleidelijk wordt Noorwegen een bezet land.

Wanneer komt Occupied seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Occupied seizoen 3 op Netflix? Doordat Netflix vrij verrassend de eerste twee seizoenen van de Noorse serie Okkupert toevoegde aan zijn aanbod, valt nog moeilijk te zeggen wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de serie. Wel is duidelijk dat er in ieder geval een derde seizoen gemaakt is.

In Scandinavië werd het derde seizoen van Occupied in december 2019 uitgezonden. Hoelang we daarop moeten wachten op Netflix, blijft gissen zolang de streamingdienst daar geen officiële uitspraken over doet. Mogelijk is het aan het einde van 2020 al raak. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk ook eens aan Brot en Arne Dahl.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Occupied seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?