Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt October Faction seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt October Faction seizoen 2 op Netflix? Met October Faction heeft Netflix een gloednieuwe science fiction serie aangekondigd. Het eerste seizoen van de serie verscheen op 23 januari online bij de streamingdienst. Inmiddels is duidelijk dat October Faction niet mer voorzien wordt van nieuwe afleveringen.

Science fiction serie

October Faction is gebaseerd op het stripboek van Steve Niles en Damien Worm. We maken kennis met de monsterjagers Fred en Deloris. Als de vader van Fred is overleden, besluiten de twee samen met hun tweeling Geoff en Viv terug te keren naar New York. Daar moeten de twee hun identiteit verborgen houden en blijkt het plaatsje waar ze wonen al snel niet zo idyllisch als eerder gedacht.

Wanneer komt October Faction seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt October Faction seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de reeks verscheen op 23 januari 2020 online bij Netflix. Daarna was het tot in maart wachten voordat meer bekend werd over de toekomst van October Faction.

Netflix kwam op 31 maart naar buiten met het nieuws dat het na één seizoen klaar is voor October Faction. Er verschijnen dan ook geen nieuwe afleveringen meer. Aan de slag met soortgelijke titels? Denk ook eens aan The Haunting of Hill House of Marianne.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als October Faction seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?