Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt On My Block seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt On My Block seizoen 3 op Netflix? Nu het tweede seizoen sinds 29 maart te bekijken is bij de streamingdienst, is het de vraag hoe de toekomst van de serie eruit ziet. Die is nu duidelijk, want opnieuw is maart de maand van de release.

On My Block

De Netflix Original On My Block is een coming of age-serie. In de serie volgen we vier vrienden die op dezelfde middelbare school in de binnenstad van Los Angeles zitten.

Het is echter niet de meest veilige school om naartoe te gaan, want de school gaat gebukt onder het nodige geweld. De tieners worden dan ook flink op de proef gesteld en proberen hun weg te vinden met een flinke dosis humor.

Wanneer komt On My Block seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt On My Block seizoen 3 op Netflix? Jazeker! Op vrijdag 11 maart 2020 komt er een derde seizoen van de geliefde serie. In april werd de reeks al verlengd voor een derde seizoen door Netflix en in februari 2020 werd bekendgemaakt dat de opnames waren afgerond. Waar bij veel series tegenwoordig direct bekend wordt gemaakt of het om het laatste seizoen gaat, is er dus de hoop dat er ook nog een vierde seizoen zal verschijnen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als On My Block seizoen 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?