Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt On the Verge seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt On the Verge seizoen 2 op Netflix? In september maakt het eerste seizoen van On the Verge, een serie met actrices Julie Delphy en Elisabeth Shue, zijn debuut op de streamingdienst, maar is er ook al iets bekend over een eventueel tweede seizoen?

Oud, maar nog niet overleden

On the Verge is een komisch drama dat zich afspeelt in de zonnige Amerikaanse stad Los Angeles. De serie vertelt het verhaal van vier vriendinnen van middelbare leeftijd, die zichzelf nog niet te oud achten om nog te groeien in het leven, zowel in hun persoonlijke levenssferen als op professioneel (werk)gebied! De nieuwe Netflix-show is bedacht door de Franse actrice Julie Delphy, die heel wat verschillende petten droeg tijdens de opnames: namelijk óók die van regisseur en scenarist. Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas), Sarah Jones (Bridge and Tunnel) en Alexia Landeau (Two Days) spelen de andere hoofdrollen. Eerder was Delphy verantwoordelijk voor de Before-films Richard Linklater en Ethan Hawke, waarvoor het drietal liefst twee Oscarnominaties ontving!

Wanneer komt On the Verge seizoen 2 op Netflix?

De verwachtingen zijn hooggespannen, want met Delphy aan het roer moet On the Verge toch wel een hit worden voor Netflix? Komt die voorspelling uit, dan kunnen we er vergif op innemen dat de streamingdienst ook een tweede seizoen van de serie bestelt. Zover is het echter nog niet, Netflix is van plan om eerst eventjes de kat uit de boom te kijken, alvorens men een beslissing zal nemen over de ‘baby’ van Delphy.

On the Verge kunnen we zien als een soort aanval op bestaande vooroordelen over middelbare vrouwen. Delphy: “In onze samenleving denken we altijd maar dat vrouwen van die leeftijd tevreden zijn met zichzelf, maar dat is natuurlijk niet hoe het echt werkt. In On the Verge laat ik zien hoe het écht is, hoe gek vrouwen van middelbare leeftijd wel niet kunnen zijn. Ze praten over mannen, ze praten over seks, noem het allemaal maar op!”

Het duurde tot april 2022 tot eindelijk bekend werd dat er geen tweede seizoen komt van On the Verge. De serie is namelijk gecanceld door Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als On the Verge seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?