Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Wanneer komt Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix? Once Upon a Time is één van de populaire series bij de streamingdienst, maar over een release van Once Upon a Time seizoen 7 bij Netflix in Nederland zijn inmiddels uitspraken gedaan. We weten dan ook wanneer de serie terugkeert bij Netflix voor zijn laatste seizoen.

Storybrooke

In Once Upon a Time worden we meegenomen naar Storybrooke, een stadje in Maine dat een speciale aantrekkingskracht heeft. Alle sprookjesfiguren komen daar na een vloek namelijk terecht. In de stad blijft de tijd liefst 28 jaar stil staan. De inwoners van het stadje worden dan ook niet ouders. Ook Emma Swan komt er terecht. Het zoontje dat ze tien jaar geleden heeft afgestaan ter adoptie gelooft er namelijk heilig in dat Emma de vermiste dochter is van Sneeuwwitje.

Emma heeft het idee dat het verhaal van haar zoontje niet klopt en is van mening dat hij te veel sprookjesboeken heeft gelezen. Henry is echter zeker van zijn zaak en vertelt zelfs dat zijn pleegmoeder Regina Mills de Evil Queen is. Als Emma haar zoontje terug wil brengen naar Regina, komt ze niet meer weg…

Wanneer komt Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Wanneer komt Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix? Daar is in augustus meer duidelijk over geworden. De streamingdienst plaatst het zevende en tevens laatste seizoen van de nog altijd populaire reeks op 1 september online.

Voor het zevende seizoen is wel het één en ander veranderd. Zo keren slechts drie vaste personages uit het zesde seizoen terug in seizoen 7. Het gaat om Lana Paririlla (The Evil Queen / Regina Mills), Robert Carlyle (Rumplestiltskin / Mr Gold) en Colin O’Donoghue (Captain Hook / Killian Jones). Ook speelt het seizoen zich vijftien jaar na afloop van het zesde seizoen af.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?