Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Onder Vuur seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Onder Vuur seizoen 3 op Netflix? De Vlaamse dramaserie is een groot succes en een derde reeks is dan ook al onderweg. De grote vraag is echter wanneer Onder Vuur weer te zien zal zijn op de streamingdienst.

Brandweerpost Oosteroever

Vanuit de Verenigde Staten zijn er een aantal zeer geliefde series over brandweer teams. Zo heb je Chicago Fire en Station 19, allebei ook verbonden aan ziekenhuisreeksen (Chicago Med en Grey’s Anatomy). Op Netflix zagen we in de zomer van 2022 de Vlaamse reeks Onder Vuur verschijnen over de brandweerpost Oosteroever.

Voorbestaan van de kazerne in gevaar

Als de zittende brandweerluitenant totaal onverwacht besluit om te vertrekken, verandert er veel. De nieuwe luitenant Dominique Meersman wil de kazerne omvormen naar de standaarden van de Brugse commandopost. Het blijkt allesbehalve makkelijk. Als er door fouten ook nog eens dodelijke slachtoffers vallen, komt het voortbestaan van de kazerne in gevaar.

Wanneer komt Onder Vuur seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Onder Vuur seizoen 3 op Netflix? In de zomer van 2022 zagen we het eerste seizoen verschijnen en als complete verrassing werd op 4 augustus 2023 de tweede reeks toegevoegd. Seizoen 3 van Onder Vuur komt dan in de zomer van 2024 op Netflix? Het klinkt eenvoudig, maar zo rechttoe rechtaan is het niet.

Onder Vuur wordt wereldwijd – en in Nederland – dan wel uitgezonden door Netflix. Het is origineel een serie van de VRT. Zij hebben dus ook de eerste rechten en bepalen wat er met Onder Vuur gaat gebeuren. Het goede nieuws is echter dat er al een derde seizoen is aangekondigd en zelfs in productie is. Want op de VRT is de serie de afgelopen jaren al in het najaar te zien geweest.

Mocht de VRT Onder Vuur seizoen 3 weer in het najaar gaan uitzenden, dan is de kans groot dat Netflix seizoen 3 van Onder Vuur inderdaad medio 2024 gaat toevoegen aan het aanbod. Maar gaat de Belgische zender pas later uitzenden, zal dit vermoedelijk ook gevolgen hebben voor Netflix. Maar het belangrijkste, er komt in ieder geval een vervolg!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Onder Vuur seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?