Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt One Day At a Time seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt One Day At a Time seizoen 4 op Netflix? Deze Netflix Original is een remake van de serie met dezelfde naam die tussen 1975 en 1984 uiterst populair was. Van die reeks verschenen in totaal negen seizoenen en het is nu de grote vraag hoelang de remake nog doorgaat. Tot op heden is het onduidelijk of er een vierde seizoen komt van One Day At a Time.

One Day At a Time

One Day At a Time is een remake van de serie die tussen 1975 en 1984 uiterst populair was. In de Netflix Original draait het om een Cubaans-Amerikaanse moeder die sinds kort alleenstaand is. Nu, in de moeilijkste periode van het leven van haar tienerdochter en oudere zoon, staat ze alleen voor de opvoeding. Al helpt haar ouderwetse moeder graag een handje mee.

Wanneer komt One Day At a Time seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt One Day At a Time seizoen 4 op Netflix? Het is op dit moment nog onduidelijk of we een vierde seizoen mogen verwachten van deze Netflix-serie. Dat levert echter nog geen reden tot paniek. Het derde seizoen werd op vrijdag 8 februari toegevoegd aan het aanbod.

Het verleden heeft geleerd dat het vaak zo’n twee maanden duurt tot de release van een seizoen van One Day At a Time totdat bekend is dat er nog een vervolg komt. We lijken dan ook sowieso april af te moeten wachten om iets te kunnen zeggen over de toekomst van de remake. Mocht er een vierde seizoen komen, dan verschijnt die zeer waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2020.

Wil je op de hoogte gebracht worden als One Day At a Time seizoen 4 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?