Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Open Your Eyes seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Open Your Eyes seizoen 2 op Netflix? De mysterieuze Poolse dramaserie Open Your Eyes is sinds kort te streamen, maar is er al iets bekend over een eventueel tweede seizoen? Komt dat er überhaupt, en wanneer dan?

Open Your Eyes

De serie Open Your Eyes (zes afleveringen) draait om het jonge tienermeisje Julka, dat na een tragisch ongeluk wakker wordt zonder zich ook maar iets van haar leven te herinneren. Ze kampt met geheugenverlies en daar moet ze in een speciale instelling aan behandeld worden. Op deze locatie ontmoet ze andere jongeren die gelijksoortige trauma’s ‘onder de leden hebben’. De mysterieuze Adam neemt haar onder zijn hoede, maar ze wordt steeds vaker geplaagd door vreemde dromen… die ook nog eens levensecht lijken. Ze vraagt zich af op wat voor plek ze precies is beland en besluit een ontsnappingspoging op touw te zetten.

Wanneer komt Open Your Eyes seizoen 2 op Netflix?

Het is op het moment van schrijven nog onbekend of Open Your Eyes wel een tweede seizoen krijgt. Er is echter best een aannemelijke kans dat dit wel gebeurt, want de Poolse titels op Netflix (The Woods, Sexify en Rojst) doen het best aardig. De streamingdienst hoopt dat Julka en co het succes van die series kan evenaren, maar laat zich dus nog niet in zijn kaarten kijken. Mogelijk krijgen we daar op korte termijn uitsluitsel over… maar neem het ons niet kwalijk als Open Your Eyes een stille dood sterft.

Krijgt Open Your Eyes daadwerkelijk een tweede seizoen, dan zullen de spiksplinternieuwe afleveringen vermoedelijk pas over een jaartje in première gaan. We wachten eerst nog op een officiële aankondiging, er moet een script geschreven worden (voor zover dat natuurlijk nog niet gedaan is), er dient gefilmd te worden en het productieproces moet plaatsvinden. Dat kán in een jaartje, maar dan moet Netflix wel haast maken. Ben jij in de tussentijd op zoek naar vergelijkbare series? Misschien vind je dan wat je zoekt bij The Woods, Sexify en/of Rojst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Open Your Eyes seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?