Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Over Water seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Over Water seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er ook een tweede seizoen is verschenen van Over Water. Wanneer dat tweede seizoen naar Netflix komt, is echter nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat seizoen 2 opnieuw uit tien afleveringen bestaat.

Over Water

Over Water is een Vlaamse serie uit 2018. Daarin volgen we een man met een problematisch verleden die nog één keer de kans krijgt om het goed te maken met zijn familie. Ondertussen wordt hij geconfronteerd met oude demonen en nieuwe verleidingen, terwijl hij zich middenin gevaarlijke transacties bevindt in de Antwerpse haven.

Wanneer komt Over Water seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Over Water seizoen 2 op Netflix? Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van de Vlaamse serie Over Water. Het eerste seizoen van die reeks werd eind 2018 uitgezonden op tv en is sinds 5 juni 2020 te bekijken op Netflix. Of op het tweede seizoen ook zolang gewacht moet worden, is nog even de vraag.

Het is niet ondenkbaar dat seizoen 2 sneller kan verschijnen nu de rechten van seizoen 1 al zijn aangekocht. Mogelijk mogen we het tweede seizoen dan ook ergens begin 2021 al op Netflix verwachten. Al blijft het afwachten tot de streamingdienst daar zelf uitspraken over doet. Ondertussen aan de slag met andere series uit België? Denk eens aan De Twaalf of 13 Geboden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Over Water seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?