Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Pacto de Silencio seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Pacto de Silencio seizoen 2 op Netflix? Op het puntje van onze stoel hebben we de eerste reeks van de spannende Mexicaanse serie gekeken, die schreeuwt om een vervolg. Maar komt deze er ook?

Wie is mijn moeder?

In Pacto de Silencio, ook bekend onder de Engelse titel Pact of Silence, volgen we Brenda. Ze is wat we tegenwoordig populair noemen een influencer en heeft miljoenen volgers. Toch gaat er achter haar op het oog succesvolle leventje heel wat schuil. Vooral een groot mysterie en dit is het moment dat ze de waarheid wil weten. Want wie is haar moeder?

Omerta doorbreken

De omerta rondom Brenda moet verdwijnen, maar wie gaat haar mond open doen? Brenda stort zich op haar verleden en wil van vier vrouwen de waarheid weten. Wat is er gebeurd tijdens haar geboorte en wie is haar moeder? En uiteindelijk zint ze op wraak en ontspoort alles.

Wanneer komt Pacto de Silencio seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Pacto de Silencio seizoen 2 op Netflix? Het is na de release van de serie de grote vraag of er een vervolg komt en zoja wanneer. Mexicaanse thrillerseries doen het over het algemeen erg goed op Netflix en weten wereldwijd te scoren. Als dat nu ook weer het geval is, dan zit groen licht vanuit Netflix er snel in. Sterker nog, het is niet uitgesloten dat er al volop gewerkt is aan een tweede seizoen van Pacto de Silencio. Steeds vaker zien we namelijk dat Netflix bij internationale producties al door heeft gewerkt en zo de seizoenen in delen vrij vlot kan brengen. Denk daarbij aan Terzi.

Als dit het geval is zou Pacto de Silencio seizoen 2 vrij snel op Netflix kunnen verschijnen. Moet er eerst gewacht worden op een officiële verlenging, dan lijkt een release in het najaar van 2024 meer voor de hand.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Pacto de Silencio seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?