Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix? Nu het vijfde seizoen van Peaky Blinders razendsnel na de uitzendingen bij de BBC is toegevoegd aan het aanbod van Netflix, kan het wachten op seizoen 6 beginnen. Het goede nieuws is dat we sowieso nog een zesde en zelfs zevende seizoen van de reeks mogen verwachten.

Peaky Blinders

Peaky Blinders ging in 2013 van start. In de serie worden we meegenomen in het Birmingham in de eerste jaren na de Eerste Wereldoorlog. Zo vlak na de oorlog gaat het niet goed in het stadje. Straatbendes gaan de strijd met elkaar om de macht te krijgen in de stad. Ook de Peaky Blinders doen een gooi naar de macht.

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix?

Netflix is er de laatste jaran razendsnel bij als het gaat om nieuwe seizoenen van Peaky Blinders. Zo vonden de uitzendingen van de reeks tussen 25 augustus en 22 september 2019 plaats in de Verenigde Staten en werd het complete seizoen vervolgens op 4 oktober 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Als Netflix dat tempo vasthoudt voor seizoen 6, dan hoeven we ook op dat seizoen niet lang te wachten. Zodra bekend is wanneer seizoen 6 van start gaat bij BBC, kunnen we dan ook alvast een schatting doen voor wanneer de afleveringen bij Netflix online komen. Al blijft het natuurlijk altijd afwachten op het definitieve bericht van de streamingdienst. We lijken in ieder geval rekening te moeten houden met een release ergens in 2021. De opnames zijn tenslotte eind 2020 van start gegaan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?