Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Perfil Falso seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Perfil Falso seizoen 2 op Netflix? Na het eerste seizoen van de erotische thriller, vragen veel fans zich af of ze zich mogen opmaken voor een tweede seizoen. Helaas valt er op dit moment nog niet veel te zeggen over de toekomst van Perfil Falso. Netflix kiest er tegenwoordig namelijk voor om eerst af te wachten hoe een serie wordt ontvangen alvorens een nieuw seizoen wordt besteld. Toch kunnen we wel alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de toekomst en een mogelijke releasedatum voor een tweede seizoen.

De perfecte man, of toch niet?

In Perfil Falso draait het om Camila gespeeld door Quién Mató a Sara-ster Carolina Miranda. Zij gaat via een datingapp op zoek naar een leuke man. Al snel vindt ze een leuke man. Het gaat om Fernando, de man van haar dromen. Althans, dat denkt ze in eerste instantie. Maar al snel blijkt dat Fernando niet is wie hij zegt dat hij is. Tijdens haar zoektocht naar liefde komt ze vast te zitten in een vals paradijs.

Vooral als ook nog eens blijkt dat Fernando niet is wie hij zegt te zijn en dat hij ook niet eens vrijgezel is. Ze is vastberaden om erachter te komen via Fernando wel is en om hem te laten boeten voor zijn leugens.

Wanneer komt Perfil Falso seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Perfil Falso seizoen 2 op Netflix? Allereerst zullen we moeten afwachten of er nog een tweede seizoen komt van Perfil Falso. Daarvoor zal Netflix de komende tijd de cijfers van de erotische thrillerserie in de gaten houden. Mocht de serie volop bekeken worden en ook nog eens goede reviews ontvangen, dan is het een kwestie van tijd tot seizoen 2 van Perfil Falso op Netflix komt.

Voor nu kunnen we ook alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode. Zo verwachten we het tweede seizoen van Perfil Falso een jaar na de release van het eerste seizoen op Netflix. In dat geval mogen we seizoen 2 van Perfil Falso ergens rond medio 2024 op Netflix verwachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk ook eens aan Oscuro Deseo, Secret Obsession en 365DNI.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Perfil Falso seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?