Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Pose seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Pose seizoen 3 op Netflix? Pose is afkomstig van Ryan Murphy en ook te zien bij FX. In Nederland kunnen we de reeks volgen bij Netflix en gelukkig hebben we nu al goed nieuws. Pose is namelijk vernieuwd voor een derde seizoen, dus we mogen nog heel wat nieuwe afleveringen van de dramaserie verwachten.

Pose
Pose is afkomstig van Ryan Murphy. Hij is al bekend van series als Glee en American Horror Story, maar heeft met Pose een geheel nieuw iets gemaakt. De Amerikaanse dramaserie vertelt het verhaal van de bekende lhbt’er Blanca die een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede neemt.

Wanneer komt Pose seizoen 3 op Netflix?

We hebben nu al goed nieuws voor de fans van Pose. De serie wordt tenslotte eerst uitgezonden bij FX en daardoor weten we nu al dat er ook een derde seizoen komt. Een paar dagen na de première van het tweede seizoen van de serie bij FX werd al aangekondigd dat er ook een vervolg zou komen. Inmiddels kunnen we ook al een voorzichtige schatting doen wat betreft de release van het derde seizoen.

FX zond zowel het eerste als tweede seizoen uit in de zomers. Beide seizoenen startten in juni bij FX, maar bij Netflix zat er wel verschil in de releaseperiode. Zo verscheen het eerste seizoen pas eind januari 2019 op Netflix. Op het tweede seizoen hoefden we veel minder lang te wachten, want die werd al op 30 oktober gelanceerd.

Het is niet ondenkbaar dat ook voor seizoen 3 gekozen gaat worden voor een snelle release na de uitzendingen bij FX. Mocht het derde seizoen opnieuw in de zomer worden uitgezonden, mogen we op Netflix mogelijk rekenen op een nieuwe release in oktober. Dat blijft echter afwachten totdat Netflix officiële uitspraken erover doet.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Pose seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?