Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Post Mortem seizoen 2 op Netflix?

Post Mortem is een vampierserie uit Noorwegen, en op het eerste gezicht nodigt dat misschien niet echt uit tot bingen. De Netflix-serie wordt vooralsnog echter behoorlijk goed ontvangen… en daarom rijst de vraag: komt er ook een tweede seizoen?

Post Mortem

Midden in een weiland wordt een jonge vrouw (genaamd Live, gespeeld door Kathrine Thorberg Johansen) dood aangetroffen. Er worden twee agenten op haar zaak gezet en die bellen de begrafenisonderneming van het dorpje in de buurt om het lijk op te komen halen. Verrassend genoeg blijkt de desbetreffende begrafenisonderneming van de vader en de broer van het slachtoffer te zijn, en zij brengen haar naar het mortuarium. De lijkschouwer van dienst wil haar nét opensnijden als ze plotseling weer tot leven komt! Leek het slechts alsof ze geen hartslag meer had door extreme onderkoeling, of is er misschien toch iets anders aan de hand? Live merkt heel goed dat er iets veranderd is en haar vader weet overduidelijk meer. Ze heeft dan wel geen vampiertanden, maar wel verhoogde zintuigen én een niet te stillen honger naar bloed!

Wanneer komt Post Mortem seizoen 2 op Netflix?

We weten momenteel nog niet of er een tweede seizoen van Post Mortem komt. Netflix gaat eerst bestuderen of de serie van de hand van de Noors-Nederlandse regisseur Harald Zwart (eerder verantwoordelijk voor The Mortal Instruments) wel genoeg kijkers trekt. Blijkt de vampierserie een regelrechte hit te zijn, dan kun je er vergif op innemen dat Post Mortem verlengd wordt. Dat zal dan hoogstwaarschijnlijk over een paar maanden aangekondigd worden.

Krijgt de show een tweede seizoen, dan staat dat natuurlijk niet zo een-twee-drie op de rol. Er moet nog heel wat gebeuren voordat de eventuele nieuwe afleveringen in première gaan en daar moeten we de makers minstens een jaartje de tijd voor geven. Komt er dus een seizoen 2, dan zal dat op zijn vroegst aan het einde van 2022 zijn. Tot het zover is kun je je vermaken met de nodige andere bovennatuurlijke series, zoals bijvoorbeeld Shadowhunters: Mortal Instruments, V Wars en Teen Wolf.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Post Mortem seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?