Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Queen of the South seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Queen of the South seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van de serie is sinds 1 januari te bekijken bij Netflix en het goede nieuws is dat er ook al een derde seizoen wordt uitgezonden in de Verenigde Staten. Inmiddels kenen we de releasedatum op Netflix in Nederland.

Drugs

Sinds Narcos staan drugsbaronnen regelmatig centraal bij series op Netflix en ook bij Queen of the South draait het om drugs. De serie is gebaseerd op het boek La Reina Del Sur van Arturo Pérez-Reverta. In tegenstelling tot veel andere drugsseries, staat in Queen of the South geen man centraal. Het draait om Teresa, die gedwongen wordt om voor een drugskartel te werken dat eerder haar vriend heeft vermoord. Lukt het haar om in die rol te overleven?

Wanneer komt Queen of the South seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Queen of the South seizoen 3 op Netflix? Queen of the South wordt in de Verenigde Staten uitgezonden bij USA Network. Netflix is dan ook afhankelijk van die zender wat betreft het toevoegen van nieuwe seizoenen van de serie. De laatste jaren verschenen seizoenen van de serie in januari op Netflix. In het geval van seizoen 3 moesten we langer wachten. Op 29 mei komt het derde seizoen op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Queen of the South seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?