Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Queer Eye seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Queer Eye seizoen 2 op Netflix? De Amerikaanse realityshow Queer Eye was begin deze eeuw een groot succes. Toch werd in 2007 besloten om een punt te zetten achter de show. Netflix heeft de serie nieuw leven in geblazen en deze nieuwe revival kan tot op heden rekenen op veel lovende recensies. De grote vraag is alleen: Wanneer verschijnt Queer Eye seizoen 2 op Netflix?

Revival

Queer Eye is een Amerikaanse reality-show die populair werd aan het begin van deze eeuw. Op Bravo verschenen liefst vijf seizoenen van de serie met in totaal honderd afleveringen. In Queer Eye ging het oorspronkelijk om vijf mannen (De Fab Five) die op pad gingen om mensen een make-over te geven.

Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de kledingstijl, maar ook naar onder meer kapsels, eten, cultuur en design. De met een Emmy bekroonde serie werd een groot succes en in 2018 kwam Netflix dan ook met een revival. Het eerste seizoen telt acht afleveringen waarin we zien dat vijf homoseksuele mannen weer mensen uitkiezen voor make-overs.

Wanneer komt Queer Eye seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Queer Eye seizoen 2 op Netflix? Eind maart werd bekend dat Queer Eye, dat begin februari in één keer op Netflix verscheen, voorzien zou worden van een tweede seizoen. De grote vraag is alleen wanneer we dat nieuwe seizoen bij de streamingdienst kunnen verwachten.

Helaas heeft Netflix zelf nog niets bekendgemaakt over de releasedatum van seizoen 2. Wat wel al duidelijk is, is dat de nieuwe afleveringen al zijn opgenomen. Ook is al bekend geworden dat we nog in 2018 aan de slag kunnen met Queer Eye seizoen 2. Als er meer bekend is over een releasedatum, wordt dit bericht bijgewerkt.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Queer Eye seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?