Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Quién Mató a Sara seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Quién Mató a Sara seizoen 2 op Netflix? De verwachtingen waren voor de release van de serie al hoog. Spaanstalige thrillerseries doen het de laatste jaren tenslotte uitstekend op Netflix. Bij de release van het eerste seizoen werd namelijk duidelijk dat er ook een tweede seizoen volgt.

Spaanstalige thrillerserie

Met Quién Mató a Sara heeft Netflix een onheilspellende thriller uit Mexico te pakken. In de serie draait het om de moord op Sara. Wie is verantwoordelijk voor haar dood? Álex, de broer van Sara, heeft achttien jaar vastgezeten voor de moord. Nu wil hij bewijzen dat hij er niets mee te maken heeft en hij doet er dan ook alles aan om de waarheid te achterhalen. Maar hij zal voorzichtig moeten zijn, want zodra hij zich in de goede richting begint te begeven wordt hij eraan herinnert dat er zich een monster onder hen begeeft.

Wanneer komt Quién Mató a Sara seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Quién Mató a Sara seizoen 2 op Netflix? Aan het einde van het eerste seizoen kunnen we al meteen zien dat er ook en tweede seizoen komt van Quién Mató a Sara. Dat is maar goed ook, want seizoen 1 liet ons achter met en grote cliffhanger. Toch zullen we wel een tijdje moeten wachten tot dat tweede seizoen ook definitief verschijnt. Seizoen 2 wordt sowieso niet eerder dan ergens in 2022 op Netflix verwacht. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk de lijst met beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Quién Mató a Sara seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?