Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Rabo de Peixe seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Rabo de Peixe seizoen 2 op Netflix? De Portugese serie is zeer enthousiast ontvangen en de Outer Banks-vibes voel je al van ver af aankomen. Maar gaat de serie een vervolg krijgen op Netflix en komt er een tweede seizoen van Rabo de Peixe?

Outer Banks meets Rabo de Peixe

Al bij de aankondiging van Rabo de Peixe werd de vergelijking met Outer Banks gemaakt. In die Amerikaanse serie gaat een groep jongeren op zoek naar een schat en dat wordt in een zeer zonnige en waterrijke omgeving al snel een groot avontuur. Dat geldt ook voor Rabo de Peixe, alleen is de inzet net wat anders. Want de schat is al snel gevonden.

Snel in de problemen

De schat is in deze een boot vol cocaïne die voor de kust van Rabo de Peixe zinkt. Rabo de Peixe is een authentiek vissersdorp op het Portugese Sao Miguel, één van de negen eilanden van de Azoren. Het gebied is geliefd bij vakantiegangers die op zoek zijn naar rust. Dat verandert voor een groep lokale bewoners wanneer Eduardo en zijn vrienden de cocaïne weten op te vissen. Alleen dan komen ze heel snel in de problemen

Wanneer komt Rabo de Peixe seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Rabo de Peixe seizoen 2 op Netflix? De Portugese serie zal eerst moeten afwachten of de kijkers de reeks voldoende liefde geven. Wordt Rabo de Peixe volop bekeken, dan is de kans groot dat Netflix een tweede seizoen zal bestellen. Want de reeks bevat alle ingrediënten die het vaak goed doen in series op de streamingdienst.

Bijkomend is dat internationale series momenteel nog iets sneller worden verlengd. In de Verenigde Staten is de schrijversstaking ten tijde van de release van Rabo de Peixe volop gaande, waardoor producties in Amerika veel vertraging op lopen. Daarnaast moet Netflix ook de Europese quota behalen, zodat er voldoende Europese content in het aanbod staat. Het zijn allemaal punten die in het voordeel van Rabo de Peixe seizoen 2 spreken, alleen zijn de kijkers altijd aan zet. Wordt de series voldoende bekeken, dan komt er een vervolg. De release van een mogelijk tweede seizoen zal dan medio 2024 zijn.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Rabo de Peixa seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?