Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix? Scandinavische series doen het doorgaans goed bij de streamingdienst. Netflix boekte al grote successen met onder meer Quicksand, Sorjonen en The Bridge en daar komt met Ragnarok nu een nieuwe reeks bij. Er is dan ook groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

Verstoorde natuur

Ragnarok speelt zich af in een klein en fictief stadje genaamd Edda. We volgen vijf jongeren genaamd Magne, Laurits, Saxa, Fjor en Gry. Ze doen zich anders voor dan ze daadwerkelijk zijn in een wereld waar de natuur verstoord is. .

Zo maken ze smeltende ijskappen mee, warme winters en gewelddadige stortbuien. Lukt het om op tijd in te grijpen om het dorpje te redden?

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Noorse serie Ragnarok staat sinds 31 januari online op Netflix. Het goede nieuws is dat in maart 2020 bekend werd dat er een vervolg komt. In april werd duidelijk dat seizoen 2 van Ragnarok in mei naar Netflix komt. Op donderdag 27 mei is het zover.

Om het wachten op het tweede seizoen te verzachten, zijn ook andere Noorse series al Grenseland en Norsemen een optie.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Ragnarok seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?