Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Red Rose seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Red Rose seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst is erin geslaagd om Red Rose binnen te halen. De serie werd in eerste instantie namelijk uitgezonden op BBC Three. Daarnaast zijn alle afleveringen sinds de zomer in Engeland al te bekijken via BBC iPlayer, maar een tweede seizoen werd tot op heden nog niet besteld. Het zou kunnen dat de serie in de toekomst alsnog een tweede seizoen krijgt nu Netflix de internationale uitzendrechten heeft aangekocht. Maar wanneer komt Red Rose seizoen 2 dan op Netflix?

Fatale telefoon-app

Red Rose is een Britse thrillerserie. De synopsis luidt: “Sommige apps doden je batterij, deze zou jou kunnen doden. In Red Rose ontdekt een groep tieners in Engeland de huiveringwekkende waarheid achter een fatale telefoon-app die hun stad teistert. De griezelige software lokt gebruikers door te beloven dat hun diepste verlangens vervuld zullen worden, maar uiteindelijk isoleert het hen van degenen van wie ze het meest houden. Al snel eist de app gevaarlijke eisen met dodelijke gevolgen.” De serie is afkomstig van de Clarkson Twins, die eerder ook verantwoordelijk waren voor The Haunting of Bly Manor.

Wanneer komt Red Rose seizoen 2 op Netflix?

De grote vraag is natuurlijk: Mogen we ook een tweede seizoen verwachten van Red Rose. Daar valt nu helaas nog weinig over te zeggen. Red Rose is oorspronkelijk afkomstig van BBC. In eerste instantie is het dan ook aan hen om te bepalen of er een tweede seizoen wordt besteld. Nu Netflix de internationale streamingrechten heeft aangekondigd, is de kans wel groter dat of BBC of Netflix toekomst ziet in de reeks. Zo was You in eerste instantie ook van Lifetime en was het Netflix die de serie uiteindelijk echt van de grond liet komen.

Mocht er een tweede seizoen worden besteld van Red Rose seizoen 2, dan ziet het er wel naar uit dat we daar even op moeten wachten. Voor nu is er tenslotte nog niets bekend over een vervolg. Het ziet er dan ook naar uit dat er afgewacht wordt hoe het eerste seizoen wordt ontvangen op Netflix. Mocht dat goed zijn, dan zou er voor gekozen kunnen worden om nieuwe afleveringen te produceren. Op de release daarvan lijken we dan tot minimaal begin 2024 te moeten wachten. Gelukkig staan er op Netflix wel soortgelijke series met onder meer Black Mirror.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Red Rose seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?