Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Resident Alien seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Resident Alien seizoen 2 op Netflix? Resident Alien seizoen 1 is een grote hit op Netflix en dat betekent meteen ook dat elke kijker zich afvraagt: wanneer komen de nieuwe afleveringen naar de streamingdienst? Wanneer krijgt het verhaal een vervolg?

Harry in Colorado

In Resident Alien maakt een buitenaards wezen genaamd Harry een noodlanding op aarde. De alien neemt de identiteit van een dokter aan en begint een ‘simpel’ leventje te leiden in een kleine stad in de Amerikaanse staat Colorado. Het dreigt allemaal echter een beetje penibel te worden wanneer hij probeert om een lokale moord op te lossen. Bovendien moet hij zien te infiltreren in zijn nieuwe wereld en langzaam begint hij te worstelen met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde. “Zijn mensen het waard om gered te worden?”, vraagt hij zich meer en meer af.

Serie van Syfy

Sinds maart 2024 staat er één seizoen van Resident Alien op Netflix, maar er zijn al heel wat meer seizoenen gemaakt. Althans, in ieder geval nog eentje en het derde wordt momenteel uitgezonden op zendgemachtigde Syfy. In de Verenigde Staten is men dus al heel wat verder dan wij in Nederland.

Het tweede seizoen van Resident Alien bestaat uit zestien afleveringen, zes meer dan seizoen 1, die uitgezonden werden tussen 26 januari en 28 september 2022. Het goede nieuws is: Netflix heeft de rechten van dat seizoen bemachtigd, dus we weten dat het op komst is naar de streamingdienst. Alleen: wanneer komt Resident Alien seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Resident Alien seizoen 2 op Netflix

Dat is een hele goede vraag, want in sommige regio’s staat het tweede seizoen van Resident Alien al op de streamingdienst. In ons land nog niet, maar er is dus een behoorlijk grote kans dat de ‘nieuwe’ afleveringen binnenkort al op de Nederlandse versie van Netflix worden gezet. En daarna is seizoen 3 vermoedelijk aan de beurt, gezien het succes van de show, maar dat wordt dus nog uitgezonden in Amerika. Vaak zit er dan een jaartje tussen alvorens andere regio’s aangedaan worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?