Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 2 op Netflix? De gameserie Resident Evil is al jarenlang een groot succes, maar nu kunnen we ook eindelijk aan de slag met een animeserie. Het eerste seizoen van Resident Evil: Infinite Darkness verscheen op donderdag 8 juli naar Netflix. De grote vraag is nu of we ook een tweede seizoen mogen verwachten.

Animeserie

In Resident Evil: Infinite Darkness krijgt Leon S. Kennedy te maken met zombies. Als hij samen met drie anderen agenten in het Witte Huis is samengekomen door een hack-incident van een geheim document, komen er plots zombies tevoorschijn als de lichten opeens uitgaan. Hiroyuki Kobayashi is verantwoordelijk voor de productie.

Wanneer komt Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 2 op Netflix? Gezien de gameserie waarop de anime op gebaseerd is al jarenlang een groot succes is, waren de verwachtingen voor Resident Evil de anime ook groot. De komende weken moet blijken of die verwachtingen ook worden waargemaakt.

Netflix zal dan ook ongetwijfeld een aantal weken afwachten hoe het eerste seizoen van Resident Evil: Infinite Darkness wordt ontvangen voordat een tweede seizoen eventueel besproken wordt. Mocht de anime een vervolg krijgen, dan lijkt die niet eerder dan ergens medio 2022 op Netflix te verschijnen. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Resident Evil: Damnation, Love, Death + Robots en check de beste animeseries op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?