Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Rick and Morty seizoen 4 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt Rick and Morty seizoen 4 deel 2 op Netflix? Netflix voegde in december eindelijk het eerste deel van seizoen 4 van Rick and Morty toe aan het aanbod. Het bleef echter bij de eerste vijf afleveringen. De grote vraag is nu wanneer we de resterende vijf afleveringen mogen verwachten. Helaas zijn daar nog geen officiële uitspraken over gedaan.

Animatieserie

De Amerikaanse animatieserie Rick and Morty is één van de meest populaire animatiereeks van dit moment. De serie staat er met een 9,3 op IMDb uitstekend voor in de toplijsten en vertelt het verhaal van de gestoorde professor Rick en zijn sullige kleinzoon Morty. Samen beleven de twee wilde escapades en komen ze zelfs terecht in andere werelden en dimensies.

Wanneer komt Rick and Morty seizoen 4 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt Rick and Morty seizoen 4 deel 2 op Netflix? Fans die reikhalzend uitkijken naar nieuwe afleveringen van Rick and Morty komen bedrogen uit. Het ziet er namelijk niet naar uit dat we de nieuwe afleveringen op zeer korte termijn op Netflix mogen verwachten. Zo is het seizoen dit keer in twee delen gesplitst.

Het eerste deel is inmiddels verschenen, maar over het tweede deel is nog vrij weinig bekend. Zo is nog niet eens duidelijk wanneer de afleveringen worden uitgezonden in de Verenigde Staten. Mogelijk worden de resterende afleveringen in 2020 gelanceerd. Zodra de episodes zijn uitgezonden in Amerika, lijken we ze ook weer razendsnel op Netflix te mogen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Rick and Morty seizoen 4 deel 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?