Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Rise of Empires: Ottoman seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt seizoen 2 van Rise of Empires: Ottoman op Netflix? Het verhaal in de Middeleeuwen is nog niet voltooid, dus alles wijst op een vervolg. Maar wanneer gaan we de verdere strijd van Mehmet de Veroveraar zien?

Mehmet de Veroveraar

De serie Rise of Empires: Ottoman draait om Sultan Mehmet II, oftewel Mehmet de Veroveraar. Hij wist als 21-jarige zijn leger te leiden en Constantinopel te veroveren. Daarmee werd het aloude Rome verslagen.

Het eerste seizoen eindigt ermee dat het huidige Istanbul daadwerkelijk werd veroverd. Daarmee was de jacht van Mehmet de Veroveraar nog lang niet voorbij. Er is dus nog veel meer te vertellen in mogelijk meerder seizoenen.

Wanneer komt Rise of Empires: Ottoman seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Rise of Empires: Ottoman seizoen 2 op Netflix? Op dit moment is de serie door Netflix officieel nog niet verlengd. De recensies zijn wel positief, maar op groen licht is het dus nog wachten. Mocht dit gegeven worden, dan ligt het voorlopig voor de hand dat het tweede seizoen van Rise of Empires: Ottoman aan het begin van 2021 zal verschijnen. Meestal zit er een goed jaar tussen twee seizoenen van Netflix.

Wil je in de tussentijd verder in de Middeleeuwen verdwijnen? Dat kan, want er staan op Netflix diverse films en series over deze periode. Bijvoorbeeld Roman Empire, Vikings, The Last Kingdom, Knightfall, Outlaw King, Ironclad, The King en La Catedral del Mar.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Rise of Empires: Ottoman seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?