Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Riverdale seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Riverdale seizoen 3 op Netflix? Riverdale is één van de series die het wekelijks uitstekend doet en oorspronkelijk afkomstig is van The CW. De grote vraag is alleen of The CW ook aan de slag gaat met een derde seizoen en wanneer dat derde seizoen verschijnt. Het netwerk heeft besloten aan de slag te gaan met een seizoen 3, maar het is nog onduidelijk wanneer dat derde seizoen verschijnt.

Het kleine stadje Riverdale

Riverdale is op het eerste oog een klein, veilig stadje. Wanneer je beter naar het stadje kijkt, blijkt echter wel anders. In het eerste seizoen van de serie zagen we hoe tienerjongen Archie en zijn vrienden terechtkwamen in een duister mysterie. Tijdens de zomervakantie werd Jason Blossom vermoord en in seizoen 1 wordt dan ook uitgezocht wie de tweelingbroer van Cheryl Blossom heeft doodgeschoten.

In het tweede seizoen waren er opnieuw grote problemen in Riverdale. De veiligheid voor iedereen in de stad was in groot gevaar, omdat de Black Hood het gemunt had op alle zondaars in de stad. Onder meer Midge Klump werd slachtoffer van de seriemoordenaar.

Wanneer komt Riverdale seizoen 3 op Netflix?

Nu is het de grote vraag wanneer Riverdale seizoen 3 op Netflix komt. Gelukkig heeft The CW al bekendgemaakt dat er een derde seizoen gaat komen en het ziet ernaar uit dat die spoedig in productie gaat. In het najaarsschema van The CW voor 2018 is duidelijk geworden dat Riverdale in oktober terugkeert bij de streamingdienst. Opnieuw is gekozen voor de woensdagavond, waardoor wij op donderdagochtend in Nederland op Netflix verder kunnen. Riverdale gaat op 10 oktober verder bij The CW, een dag later kunnen we bij Netflix aan de slag met nieuwe afleveringen.

Het lijkt er ook op dat het derde seizoen net zoveel afleveringen krijgt als seizoen 2, 22. Ondertussen wordt door Netflix ook gewerkt aan Riverdale’s spin-off: Chilling Adventures of Sabrina.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Riverdale seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?