Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat we sowieso nog een vervolg kunnen verwachten van Riverdale. Tijdens de uitzendingen van seizoen 3 maakte The CW al duidelijk dat er een vierde seizoen werd besteld. Een releasedatum weten we inmiddels ook.

Klein stadje

Op het eerste oog is er niets mis met Riverdale. Het kleine stadje oogt veilig, maar ondertussen is er al van alles gebeurd. In het eerste seizoen van de reeks zagen we hoe Archie en zijn vrienden te maken kregen met een duister mysterie toen Jason Blossom in de zomervakantie werd vermoord.

In het tweede seizoen werden we meegenomen naar de acties van Black Hood en in het derde seizoen draaide het allemaal om de Gargoyle King en de Farm. Het thema voor een vierde seizoen is nog onduidelijk.

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat er al een vierde seizoen van Riverdale besteld is.

In juni is daarnaast bekendgemaakt wanneer Riverdale seizoen 4 van start gaat bij The CW. Het vierde seizoen trapt op 9 oktober af bij The CW. Inmiddels heeft Netflix bekendgemaakt dat het vierde seizoen één dag later van start gaat op Netflix. De eerste aflevering van seizoen 4 start op 10 oktober bij de streamingdienst.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Riverdale seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?