Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix?

Riverdale Netflix

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat we sowieso nog een vervolg kunnen verwachten van Riverdale. Tijdens de uitzendingen van seizoen 3 maakte The CW al duidelijk dat er een vierde seizoen werd besteld. Nu al lijken we iets te kunnen zeggen over de releaseperiode daarvan.

Klein stadje

Op het eerste oog is er niets mis met Riverdale. Het kleine stadje oogt veilig, maar ondertussen is er al van alles gebeurd. In het eerste seizoen van de reeks zagen we hoe Archie en zijn vrienden te maken kregen met een duister mysterie toen Jason Blossom in de zomervakantie werd vermoord.

In het tweede seizoen werden we meegenomen naar de acties van Black Hood en in het derde seizoen draaide het allemaal om de Gargoyle King en de Farm. Het thema voor een vierde seizoen is nog onduidelijk.

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat er al een vierde seizoen van Riverdale besteld is. Door naar het verleden te kijken, lijken we alvast een voorzichtige schatting te kunnen doen wat betreft de release van het vierde seizoen.

Zo ging het tweede en derde seizoen in oktober van start bij The CW. Het is niet ondenkbaar dat dat in 2019 ook gebeurt bij seizoen 4. Door de samenwerking van Netflix en The CW kunnen we ook dan zeer waarschijnlijk weer binnen een week aan de slag met nieuwe afleveringen op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Riverdale seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!