Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Safe seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Safe seizoen 2 op Netflix? Nog voordat het eerste seizoen was verschenen, waren de verwachtingen voor de serie al torenhoog. Met een hoofdrol voor niemand minder dan Michael C. Hall, bekend van Dexter, lijkt Netflix goud in handen te hebben. De grote vraag is alleen of en zo ja wanneer Safe een tweede seizoen krijgt. Het is namelijk gepresenteerd als een zogenaamde limited-serie.

Dochter vermist

Dexter is verleden tijd voor Michael C. Hall in Safe. In deze thrillerserie kruipt hij in de huid van Tom, een pediatrische chirurg die een zware periode achter zich heeft nadat twee jaar geleden zijn vrouw overleed aan kanker. Het is nu dan ook alleen aan Tom om zijn dochters groot te brengen.

Hij doet er alles aan om de juiste vader te zijn voor zijn twee tienerdochters en beschermt ze het liefst tegen alles, maar dan gaat het toch fout. Als één van zijn dochters plots vermist raakt, zit er voor hem niets anders op dan zelf een zoektocht te beginnen naar zijn dochter. Hoever wil hij gaan om zijn familie te beschermen?

Wanneer komt Safe seizoen 2 op Netflix?

Safe is misschien wel dé Netflix thriller van 2018 en het is dan ook niet heel verrassend dat fans zich massaal afvragen of Safe ook een tweede seizoen krijgt. Helaas is daar echter nog niets over bekend. Safe is gepresenteerd als een limited serie. In principe is het verhaal dus na één seizoen afgerond, maar de recente historie heeft ons geleerd dat wanneer een serie een groot succes is een tweede seizoen niet valt uit te sluiten. Denk maar aan Fargo en The Sinner. Het is dan wel de vraag of hetzelfde verhaal een vervolg krijgt, een aantal personages terugkeren voor een nieuw verhaal of dat er een volledig nieuwe cast hun opwachting maakt.

Netflix staat ook niet alleen in de keuze om de serie Safe te vernieuwen voor een tweede seizoen. Safe wordt samen gemaakt met Canal+ en is in Frankrijk te bekijken via C8. Zij zullen dan ook meebepalen of er eventueel een tweede seizoen komt. Toch lijken we een tweede seizoen van Safe definitief te kunnen vergeten. Daarentegen kunnen we in de toekomst wel meer limited series verwachten van de hand van Harlan Coben, waarvan The Stranger de eerste wordt.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Safe seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?