Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Santo seizoen 2 op Netflix?

De Spaanse serie Santo is een groot succes op Netflix, maar wanneer komt Santo seizoen 2 op Netflix? Dat is een vraag die bij veel fans van de serie in het hoofd zit na het zien van het eerste seizoen. De eerste acht afleveringen werden verslonden, maar hoe staat het ervoor met een eventueel vervolg van de serie?

Of er een tweede seizoen komt van Santo, zal vooral afhankelijk zijn van hoe het eerste seizoen wordt ontvangen. Mocht dat een succes worden, dan kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode voor het tweede seizoen van Santo.

Jacht op Santo geopend

De verwachtingen van de Spaanse serie Santo waren voor release al hoog. Deels omdat de serie afkomstig is van de maker van Hache. Santo neemt ons mee naar Santo, een drugsdealer wiens gezicht nog nooit is onthuld. Santo is een van de meest gezochte drugsdealers ter wereld.

Er wordt flink op hem gejaagd. Het is nu aan twee politieagenten, Millán en Cardona, om de beruchte Santo op te sporen. Lukt het hen om Santo te pakken te krijgen en zo de zaak op te lossen en zichzelf in veiligheid te brengen?

Santo tweede seizoen Netflix
Santo tweede seizoen Netflix

Spaanstalige series doorgaans groot succes

Santo is niet de eerste Spaanstalige serie op Netflix waarin het draait om drugsdealers. Zo groeide Narcos de laatste jaren uit tot een gigantisch succes op de streamingdienst. Ook andere Spaanstalige series zijn niet meer weg te denken uit het aanbod van Netflix. Denk aan La Casa de Papel of Élite. Hier vind je de Beste Spaanse series op Netflix.

Wanneer komt Santo seizoen 2 op Netflix?

Na het zien van Santo seizoen 1, vragen veel kijkers zich af wanneer Santo seizoen 2 op Netflix komt. Of er ook een tweede seizoen volgt van Santo, valt op dit moment nog lastig in te schatten. Netflix zal eerst afwachten wat de kijkcijfers zijn van het eerste seizoen en zal ook de reviews meenemen in zijn overweging. Mochten die goed zijn, dan is de kans groot dat Santo voorzien wordt van een tweede seizoen.

Ondanks dat de vernieuwing nog even op zich laat wachten, kunnen we al een voorzichtige schatting doen voor de releaseperiode. Doorgaans zit er een periode van een jaar tussen nieuwe seizoenen. Het ziet er dan ook naar uit dat Santo seizoen 2 ergens in het najaar van 2023 op Netflix verschijnt.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Santo seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen over Santo

Wie zijn de hoofdrolspelers in Santo?

De hoofdrollen in Santo zijn voor Bruno Gagliasso en Raúl Arévalo. Zij vertolken de rollen van de politieagenten.

Zijn er soortgelijke series als Santo op Netflix?

Op Netflix staan een aantal series die vergelijkbaar zijn met Santo. De meest bekende is misschien wel Narcos, maar daarnaast kun je ook denken aan Queen of the South of Entrevias.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?