Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Secret City seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Secret City seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van de Australische serie is op 6 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix, maar nu is het al de vraag of er ook nog een derde seizoen komt. Helaas is daar momenteel nog weinig over te zeggen.

Secret City

Secret City is bij Netflix te bekijken doordat de serie de internationale uitzendrechten in zijn bezit heeft. Oorspronkelijk is de serie echter afkomstig van Foxtel. Die zender is dan ook verantwoordelijk voor het wel of niet verlengen van de serie. Tot op heden is de serie een groot succes.

Secret City is gebaseerd op de verhalen van the Marmalade Files en The Mandarin Code van Chris Uhlmann en Steve Lewis. Persjournalist Harriet gaat een onderzoek aan waarvan ze niet weet hoe gevaarlijk het is. Op zoek naar de waarheid komt niet alleen haar carrière, maar ook de veiligheid van alle Australiërs in gevaar.

Wanneer komt Secret City seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Secret City seizoen 3 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Secret City. Dat betekent echter niet dat we ons al zorgen hoeven te maken. Het eerste seizoen van Secret City werd tenslotte in juni 2016 uitgezonden bij Foxtel en pas in juni 2018 toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland. In februari 2018 werd pas duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen. Zodra er meer bekend is over een derde seizoen, wordt dit bericht bijgewerkt.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Secret City seizoen 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?