Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Shadow and Bone seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Shadow and Bone seizoen 3 op Netflix? Na het grote succes van het eerste seizoen van Shadow and Bone koos Netflix ervoor om ook een tweede seizoen te bestellen. Of het daarbij blijft of dat we ook mogen rekenen op een derde seizoen, is nog wat onduidelijk. Alhoewel de maker eerder al aangaf het liefst drie seizoenen te maken van Shadow and Bone, is het vooral afhankelijk van wat Netflix kiest met betrekking tot de toekomst van de fantasyserie. Mocht er een derde seizoen komen, dan kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode daarvan.

Alina Starkov

In Shadow and Bone draait het allemaal om Alina Starkov. De nederige soldaat is erin geslaagd om een buitengewone kracht in zichzelf te ontketenen in een door een oorlog verscheurde wereld. Daarmee heeft ze misschien wel de sleutel naar de vrijheid van haar land in handen. Ze voegt zich bij een elitair leger om het samen op te nemen tegen de levensgevaarlijke dreiging van de Shadow Fold. Het wordt voor haar al snel een worsteling met haar nieuwe krachten waarin blijkt dat bondgenoten en vijanden een en dezelfde kunnen zijn.

Wanneer komt Shadow and Bone seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Shadow and Bone seizoen 3 op Netflix? Helaas is het op dit moment nog niet duidelijk of er daadwerkelijk een derde seizoen komt van Shadow and Bone. Daarvoor is het afwachten wat de kijkcijfers worden van het tweede seizoen en wat voor conclusies Netflix daaruit trekt. Toch liet showrunner Eric Heisserer eerder al weten grootse plannen te hebben en het liefst drie seizoenen te maken. “Het was een drie-jaren plan dat ik heb uitgerold, of drie-seizoenen plan”, sprak hij uit.

De grote vraag is dan: Stel er komt een derde seizoen van Shadow and Bone op Netflix, wanneer is het dan zover? Naar verwachting zal het wel een tijdje duren voordat we op Netflix aan de slag kunnen met een seizoen 3. Zo zat er een periode van bijna twee jaar tussen de release van het eerste en het tweede seizoen. Een eventueel derde seizoen verwachten we dan ook niet eerder dan ergens begin 2025 op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan The Umbrella Academy of The Witcher.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Shadow and Bone seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?