Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 2 op Netflix? Afkomstig van de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis kunnen we sinds 19 maart aan de slag met het eerste seizoen van Sky Rojo. De verwachtingen waren voor de release al hoog en dat zorgde ervoor dat er al een tweede seizoen werd aangekondigd voordat het eerste seizoen op Netflix werd gelanceerd. Een releasedatum is inmiddels ook bekend.

Spaanse misdaadserie

Met Sky Rojo heeft Netflix een nieuwe misdaaddramaserie te pakken van Spaanse bodem. De serie vertelt het verhaal van die vrouwen die op de vlucht slaan voor hun pooier Romeo. Het is niet alleen het verhaal van de ontsnapping, maar ook het verhaal van de drie dames zelf. Ze zijn alle drie slachtoffers van mensenhandel en komen nu vrij uit het web waar ze in gevangen zitten. Ze slaan op de vlucht en vechten voor iedere minuut die ze langer in leven kunnen blijven.

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat al voor de release van Sky Rojo bekend werd dat er ook een tweede seizoen zou komen. De verwachtingen van de reeks waren tenslotte voor de release al hoog. Dat had alles te maken met het feit dat de serie afkomstig is van een van de makers van La Casa de Papel en een van de makers van Vis a Vis.

Dat tweede seizoen blijkt er ook al razendsnel aan te komen. Deze is vanaf 23 juli aanstaande te zien op Netflix en bestaat wederom uit acht afleveringen van 25 minuten. Ondertussen aan de slag met andere Spaanse series? Bekijk ons overzicht met de Beste Spaanse series op Netflix.

➡ Lees ook: Sky Rojo seizoen 2: Alles wat we al weten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Sky Rojo seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?