Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 3 op Netflix? Het verhaal van de Spaanse serie Sky Rojo is een bijzondere. De serie ging op 19 maart in première op Netflix en nog voordat dat eerste seizoen was verschenen, werd al duidelijk dat Sky Rojo in ieder geval terug zou keren voor een tweede seizoen. Ook op nieuws over het derde seizoen hebben we niet lang hoeven wachten. Nu is namelijk al bekend dat Sky Rojo terugkeert voor een derde seizoen. dat wordt wel meteen het slotstuk van de serie.

Spaanse misdaadserie

De verwachtingen van Sky Rojo waren voor de release van de serie al torenhoog. Dat had alles te maken met het feit dat de serie afkomstig was van de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis. Beide Spaanse series staan hoog aangeschreven en doen het goed op Netflix. Met Sky Rojo werd een nieuwe misdaaddramaserie gemaakt.

In de serie worden we meegenomen naar een drietal vrouwen die op de vlucht slaan voor hun pooier Romeo. Terwijl we hun ontsnapping volgen, komen we ook steeds meer te weten over de levens van de drie vrouwen. Ze vechten voor iedere minuut die ze langer kunnen leven.

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 3 op Netflix? Na de release van seizoen 1 was het al meteen duidelijk dat we ook uit mochten kijken naar een vervolg. Inmiddels is dat voor een eventueel derde seizoen ook zeker. Seizoen 3 wordt wel meteen het slotstuk van de serie.

We kunnen alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de release van hetderde seizoen. Zo verscheen het eerste seizoen op 19 maart 2021 op Netflix en kon het tweede seizoen razendsnel volgen op 23 juli omdat de opnames daarvan al hadden plaatsgevonden. Mocht er een seizoen 3 komen, dan moeten we ongetwijfeld langer wachten. Het valt niet uit te sluiten dat een derde seizoen pas ergens medio 2022 verschijnt. Gelukkig kun je op Netflix wel aan de slag met heel wat andere Spaanse titels. Bekijk daarvoor: de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Sky Rojo seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?