Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Sneakerheads seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sneakerheads seizoen 2 op Netflix? Netflix kocht in augustus de rechten aan van de zesdelige komedieserie. Of we ook een tweede seizoen mogen verwachten van de reeks, is nog even de vraag. Zeker bij nieuwe series is het altijd even afwachten hoe de toekomst eruit ziet.

 

In Sneakerheads draait het om een groepje dat dol is op schoenen. Het middelpunt is huisvader Devin. hij is altijd al dol geweest op sneakers, maar inmiddels is hij plat zak. Om te voorkomen dat zijn vrouw daarachter komt, zoekt hij hulp bij zijn beste vrienden om de onmogelijke ‘Zeroes’ te vinden.

Wanneer komt Sneakerheads seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sneakerheads seizoen 2 op Netflix? Helaas is over de toekomst van Sneakerheads nog niet bekend. Sneakerheads is een gloednieuwe serie waarvan Netflix ongetwijfeld eerst de reacties wil afwachten voordat besloten wordt over een vervolg. Pas daarna wordt meer bekend over de reeks.

Mocht er een tweede deel komen van Sneakerheads, dan lijken we wel even geduld te moeten hebben. Het eerste seizoen verscheen op 25 september op Netflix. Een eventueel tweede seizoen wordt niet eerder dan ergens eind 2021 op de streamingdienst verwacht. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke titel? Denk eens aan Beats.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Sneakerheads seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?