Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat al voordat Snowpiercer van start ging bij TNT en Netflix al duidelijk was dat er ook een vervolg zal komen. Door die vroege vernieuwing heeft de productie van Snowpiercer weinig last gehad van de uitbraak van het coronavirus. We lijken dan ook niet super lang te hoeven wachten op een tweede seizoen.

Overleven

In Snowpiercer worden we meegenomen in de toekomst. Als een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd uitpakt, verandert de wereld in een ijskoude plek. De temperatuur is inmiddels -119 graden. De enige overlevenden zitten aan boord van een trein, maar daar begint al snel een opstand uit te breken.

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 2 op Netflix? Nog voor de release van het eerste seizoen van Snowpiercer was al een vervolg besteld. De productie daarvan ging ook al van start voordat seizoen 1 werd uitgezonden. Daardoor waren de opnames van Snowpiercer seizoen 2 al zo goed als afgerond toen de wereld in een lockdown terechtkwam. Zo vertelde acteur Annalise Basso: “Ik ben zeer blij omdat we net seizoen 2 hebben afgerond toen alles werd stilgelegd. Het mooie aan Snowpiercer is, is dat er zoveel te vertellen is over de mensen in de trein en het overleven.”

Wanneer het tweede seizoen van Snowpiercer gelanceerd wordt, is nog even afwachten. Seizoen 1 ging op 25 mei van start op Netflix en kreeg vervolgens iedere week een nieuwe aflevering. Het tweede seizoen wordt in januari 2021 verwacht. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan The Rain en The 100.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Snowpiercer seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?