Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix? Voor de fans van Snowpiercer hebben we meteen goed nieuws. De serie is zo’n groot succes geworden, dat nog voordat het tweede seizoen van Snowpiercer in première ging, al duidelijk was dat er ook een derde seizoen zou volgen. Ook kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum voor dat derde seizoen. Al blijft het afwachten tot Netflix officiële uitspraken doet over de release.

Overleven

In het eerste seizoen van Snowpiercer werden we meegenomen naar de nabije toekomst. Al tijdenlang wordt er geprobeerd om de klimaatverandering tegen te gaan. Als een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd uitpakt, verandert de wereld in een ijskoude plek. Het is inmiddels zo koud buiten, dat de enige overlevenden aan boord van een trein zitten. Met een zeer diverse bevolking, duurt het niet lang tot een opstand uitbreekt.

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix? Al in januari werd duidelijk dat Snowpiercer terugkeert voor een derde seizoen. Toen moesten de uitzendingen van het tweede seizoen nog van start gaan. Mogelijk hoeven we dan ook niet lang te wachten tot seizoen 3 naar Netflix komt.

De makers van Snowpiercer werkten voor de release van het eerste seizoen al aan een vervolg. Terwijl seizoen 1 in de zomer van 2020 werd uitgezonden bij het Amerikaanse TNT en vervolgens ook naar Netflix kwam, was het vanaf eind januari 2021 al de beurt aan het tweede seizoen. Seizoen 3 verschijnt al vanaf 25 januari op TNT en op Netflix. Het blijft echter afwachten tot Netflix daar officiële uitspraken over doet. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan The Rain en The 100.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Snowpiercer seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?