Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Space Force seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Space Force seizoen 2 op Netflix? Afkomstig van de makers van The Office kunnen we sinds vrijdag 29 mei aan de slag met het eerste seizoen van Space Force. In november 2020 werd bekend dat het niet bij één seizoen blijft. Er is namelijk een tweede seizoen besteld.

Makers The Office

Space Force is afkomstig van Steve Carell en Greg Daniels, eerder verantwoordelijk voor de Amerikaanse versie van The Office. In de komische serie wordt ingehaakt op de plannen van Trump die een nieuwe legermacht wilde oprichten met de naam Space Force.

Daarmee moeten Amerikanen naar de maan worden gestuurd om volledige dominantie in de ruimte te krijgen. Voer genoeg voor Carell en Daniels om dat met een knipoog te bekijken in Space Force.

Wanneer komt Space Force seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Space Force seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat in november 2020 bekend is geworden dat er een tweede seizoen komt van Space Force. Begin januari 2022 werd duidelijk wanneer dat tweede seizoen op Netflix komt. Sapce Force seizoen 2 komt op 18 februari 2022 naar het aanbod van de streamingdienst. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Lost in Space of The Silent Sea.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Space Force seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?