Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Spinning Out seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Spinning Out seizoen 2 op Netflix? Met Spinning Out heeft Netflix op Nieuwjaarsdag 2020 een gloednieuwe serie toegevoegd aan het aanbod. Een tweede seizoen wordt echter niet gemaakt door Netflix.

Spinning Out

In Spinning Out volgen we Kat Baker, een opkomende, kunstschaatsster die op het punt staat om haar schaatsen op te bergen na een rampzalige val. Dan krijgt ze een nieuwe kans door met een getalenteerde jongen als partner haar dromen voort te zetten.

Ze riskeert echter een fel bewaard geheim bloot te leggen dat haar hele leven zou kunnen veranderen. Op en naast het ijs komen Kat en haar nieuwe partner voor angstaanjagende kansen, financiële opofferingen en grote obstakels te staan in aanloop naar het realiseren van hun Olympische droom.

Wanneer komt Spinning Out seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Spinning Out seizoen 2 op Netflix? Helaas slecht nieuws over de toekomst van Spinning Out. Netflix heeft begin februari bekendgemaakt dat het over en uit is voor de reeks. Na één seizoen hoeven we niet meer te rekenen op nieuwe afleveringen van Spinning Out. Met Virgin River heeft Netflix wel een nieuwe romantische dramaserie te pakken.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Spinning Out seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?