Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Springvloed seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Springvloed seizoen 3 op Netflix? Helaas weten we voor nu nog niet of we in de toekomst nog een nieuw seizoen mogen verwachten. Achter de schermen is wel gesproken over een vervolg, maar het is nog onduidelijk of er ook daadwerkelijk een derde seizoen komt.

Springvloed

Scandinavische series zijn hot op Netflix en sinds een tijdje hebben we ook Springvloed alias Springfloden erbij. De dramaserie vertelt het verhaal van Olivia Rönning, Olivia is een jonge rechercheur in opleiding. In het eerste seizoen krijgt ze te maken met een cold-case-oefening op school. Ze duikt in de onopgeloste ‘strandmoord’ uit 1990 en besluit de zaak te heropenen. Lukt het haar de waarheid boven water te krijgen?

Wanneer komt Springvloed seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Springvloed seizoen 3 op Netflix? Allereerst is het goed om te weten of we überhaupt nog een derde seizoen van Springvloed mogen verwachten. Aan het eind van 2018 sprak Expressen met één van de makers van de reeks. Hij liet toentertijd weten na te denken over een derde seizoen. Eerst wilde men echter afwachten hoe het tweede seizoen werd ontvangen.

Alhoewel de uitzendingen van dat tweede seizoen inmiddels al een jaar geleden zijn uitgezonden, weten we nog niet of er nog een derde seizoen komt. Mocht er een derde seizoen komen, dan wordt die mogelijk gebaseerd op het vierde boek van Cilla en Rolf Börjlind. Dat boek heet Wiegelied en gaat over de vluchtelingenproblematiek. Over een releasedatum op Netflix valt logischerwijs nog niets zinnigs te zeggen. Daarover moet eerst bekend worden over de toekomst van Springvloed.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Springvloed seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?