Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 3 op Netflix? De laatste maanden heeft Netflix iedere week een nieuwe aflevering van Star Trek: Discovery seizoen 2 gekregen. Nu seizoen 2 erop zit, is het de vraag wanneer we een derde seizoen van Star Trek: Discovery kunnen verwachten. Het goede nieuws is dat al duidelijk is dat de serie is vernieuwd.

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery is één van de series waarvan Netflix de wereldwijde streamingrechten in zijn bezit heeft. De serie wordt oorspronkelijk uitgezonden door CBS, maar is in onder meer Nederland te bekijken via Netflix. de serie is sinds zijn release een groot succes geworden.

Het was voor het eerst in ruim tien jaar dat Star Trek weer een lopende serie had nadat de Enterprise-reeks in 2005 ten einde kwam. In Star Trek: Discovery worden we meegenomen in een oorlog tussen de Federatie en het Klingon-rijk. Ruim een eeuw is het rustig geweest, maar nu is er toch weer een oorlog uitgebroken waarin een in ongenade gevallen Starfleet-officier de hoofdrol heeft.

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat Star Trek: Discovery nog een vervolg krijgt. De serie is al vernieuwd, maar een releasedatum is nog niet bekend. Door naar het verleden te kijken valt er al wel een schatting te maken.

Het eerste seizoen van Star Trek: Discovery ging in september 2017 in première en liep tot februari 2018 met een pauze in het midden. Het tweede seizoen werd gelanceerd tussen januari en april 2019 zonder pauze. Het derde seizoen lijken we dan ook niet voor de lente van 2020 te hoeven verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Star Trek: Discovery seizoen 3 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?