Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 4 op Netflix? De slotaflevering van Star Trek: Discovery seizoen 3 verscheen op 8 januari op Netflix. Inmiddels is al bekend dat er een vierde seizoen komt, maar wanneer kunnen we op Netflix aan de slag met Star Trek: Discovery seizoen 4? Daarover is erg slecht nieuws!

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery wordt oorspronkelijk uitgezonden bij CBS, maar is in Nederland te zien via Netflix. Wekelijks verschijnen nieuwe afleveringen online. De serie was voor veel fans een verademing nadat de originele reeks in 2005 ten einde kwam. Met Star Trek: Discovery vallen we binnen op het moment dat een oorlog heerst tussen de Federatie en het Klingon-rijk. Een in ongenade gevallen Starfleet-officier heeft de hoofdrol in de oorlog.

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Star Trek: Discovery seizoen 4 op Netflix? Het slechte nieuws hierover is dat half november bekend is gemaakt dat de serie helemaal zal vertrekken van Netflix. De streamingdienst zag namelijk de internationale rechten worden teruggekocht door CBS. Deze partij heeft nieuwe plannen en komt met een eigen dienst. Lees hier alles over de bizarre wending in de Star Trek seizoen 4-saga. Wil je toch naar Star Trek kijken? Dat kan want de oude Star Trek-series staan wel gewoon op de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?