Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things seizoen 3 niet in 2018 te zien op Netflix

Wanneer komt Stranger Things seizoen 3 op Netflix? Dat is de grote vraag nu het tweede seizoen van de populaire thriller sinds eind oktober bij Netflix te zien is. Dat Stranger Things voorzien werd van een derde seizoen, werd al vrij snel duidelijk. Nu is het alleen de grote vraag wanneer de makers Matt en Ross Duffer terugkeren met een derde seizoen van de zeer populaire Netflix-serie.

Upside Down

In het eerste seizoen van Stranger Things stond de mysterieuze vermissing van de twaalfjarige Will Byers centraal. Plots was de jongeman verdwenen uit het stadje Hawkins in Indiana. Wills jeugdvrienden Mike, Lucas en Dustin willen er met Wills moeder en de politie alles aan doen om hem terug te vinden. Als ze een verdwaald meisje met psychokinetische krachten tegen het lijf lopen, vragen ze haar om te helpen met het terugvinden van Will en dan blijkt dat mysterieuze krachten een rol hebben gespeeld in de vermissing van Will.

In het tweede seizoen stonden meerdere plots centraal. Zo zagen we onder meer dat Eleven net op tijd terugkeerde naar Hawkins om de stad en de wereld te redden van een schaduw en zijn demonen. Ze was net op tijd bij de Gate – de portal naar Upside Down – te sluiten voordat de duivel volledig kon ontsnappen. Ook zagen we een hoofdpersoon doodgaan. Joyce, Jonathan en Nancy slaagden erin om de Mind Flayer uit Will’s lichaam te krijgen. Volledig vernietigen deden ze de Mind Flayer echter niet en daar gaan we ongetwijfeld meer over terugzien in seizoen 3 van Stranger Things.

Wanneer komt Stranger Things seizoen 3 op Netflix?

Het eerste seizoen van Stranger Things verscheen in juli 2016 op Netflix en nog voor dat seizoen gelanceerd werd, was de aankondiging voor het tweede seizoen al een feit. Seizoen 2 verscheen vervolgens eind oktober 2017, net voor Halloween, bij de streamingdienst. Het derde seizoen van Stranger Things wordt helaas niet voor 2019 op Netflix verwacht. Dat vertelde David Harbour, die we als Jim Hopper kennen, tegenover Variety.

Volgens de acteur gaan de opnames van Stranger Things seizoen 3 pas in april 2018 van start. Het is dan te kort dag om de beelden te monteren en voor het einde van 2018 op Netflix te lanceren. Harbour geeft dan ook aan dat er rekening moet gehouden met een release van Stranger Things seizoen in 2019. “Het kost nu eenmaal tijd om iets moois te maken. De scriptschrijvers werken zich uit de naad, maar de scenario’s zijn weer prachtig. Dat kan alleen als je ze de tijd geeft om goed werk af te leveren. Des te meer tijd je ze geeft, des te beter de verhalen worden. En dat is voor mij het belangrijkst!” Inmiddels is bekend geworden dat seizoen 3 in de zomer van 2019 uitgebracht wordt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Stranger Things seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?